субота, 27 лютого 2010 18:47

У Черкасах школярі працюватимуть замість мера

У Черкасах школярі працюватимуть замість мера

З березня міська влада Черкас відчиняє двері Школи молодих менеджерів. Будь-який учень-старшокласник міста має змогу безпосередньо ознайомитися зі специфікою роботи Черкаського міськвиконкому, показати свої вміння та набути навичок посадовця.

За пропозицією міської влади учні можуть обрати будь-який підрозділ міськвиконкому та пройти там стажування. Управління та департаменти виконкому готові прийняти до сотні учнів 10-11 класів.

Про це кореспондента Gazeta.ua повідомили в прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Родзинкою цьогорічної роботи Школи стане те, що серед переліку запропонованих місць стажування буде і крісло міського голови. Щоправда, практика роботи на цій посаді триватиме не довго – 1 день.

Торік попрацювати у якості чиновників виявили бажання близько 70 школярів.

Кожен з них був закріплений за певним фахівцем, під керівництвом якого обробляв документи, працював з громадянами, брав участь у формуванні тарифів, організовував роботу у парках міста.

Стажування проходило у позаурочний час і тривало два тижні - у визначені дні школярі по 2-3 години опановували досвід роботи у обраному підрозділі виконкому. Після закінчення практики кожен отримав сертифікат про проходження навчання.

"Усі діти залишились задоволеними. Вони на власній очі побачили діяльність міськвиконкому, набули чималий досвід та розширили для себе поняття роботи чиновника, — розповів міський голова Сергій Одарич. — Результат минулорічної роботи Школи молодих менеджерів доводить, що практику стажування учнів варто продовжувати на традиційній основі".

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах школярі працюватимуть замість мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути