Ексклюзиви
четвер, 03 червня 2010 16:21

В центрі Брюсселя невідомий застрелив жінку-суддю

В центрі Брюсселя невідомий застрелив жінку-суддю

Невідомий зловмисник застрелив двох людей у будівлі суду Брюсселя. Однією з загиблих стала суддя, жінка передпенсійного віку, яка отримала кулю в голову прямо під час засідання. Також загинув секретар суду. За попередньою версією, вбивця був незадоволений винесеним рішенням.

За інформацією бельгійського видання 7s7, стрілянина відбулася під час слухань у приміщенні суду, розташованого на вулиці Ернеста Аллару в центрі бельгійської столиці. Офіційний представник судового органу підтвердив загибель двох працівників.

Як передає канал VRT, голова суду отримала вогнепальне поранення в голову. Злочинець зник, він може бути поранений. У поліції від коментарів з приводу інциденту поки відмовляються.

За однією з версій, дії того, хто стріляв мотивовані невдоволенням рішенням, яке винесла суддя. Міністр юстиції, керівник федеральної поліції, головний прокурор Брюсселя, голова міського поліцейського управління прибули на місце злочину, квартал оточений.

Бельгійські журналісти відзначають, що подібний злочин в Бельгії скоєно вперше. Злочинець просто пішов з суду, його пошуки поки що результатів не дали. Газети вказують, що трагедія сталася в суді, який розглядає дрібні цивільні справи, не пов'язані з кримінальними діяннями.

Infox

Зараз ви читаєте новину «В центрі Брюсселя невідомий застрелив жінку-суддю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути