Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2022 14:24

У Британії обклали санкціями пропагандистів Кремля та "маріупольського м'ясника"

У Британії обклали санкціями пропагандистів Кремля та "маріупольського м'ясника"
УП Санкції проти Росії: у Британії обклали санкціями пропагандистів Кремля

У Британії запровадили нові санкції проти російських пропагандистів.

Також санкцій торкнулися російського генерал-полковника Михайла Мізінцева, відомого як "маріупольський м'ясник" за жорстоку блокаду та знищення Маріуполя. Мізінцев - начальник Центру управління та контролю національної оборони, де планують і контролюють усі російські військові операції по всьому світу.

Санкції запроваджують проти ведучого російського пропагандистського державного телеканалу "Россия" Сергія Брільова. Він раніше проживав у Великій Британії, а тепер більше не зможе отримати доступ до британських активів або продовжувати там ділові відносини, повідомила пресслужба британського уряду.

"Уряд також запроваджує прямі санкції щодо державних ЗМІ Росії. Зокрема, проти компанії "ТВ-Новости", якій належить RT, а також проти "России Сегодня", що контролює інформаційне агентство Sputnik", - говорить Глава МЗС Британії Ліз Трасс.

Після рішення Ofcom відкликати ліцензію на мовлення RT ці санкції гарантують, що RT не зможе повернутися на британські телеканали, й не дозволять компаніям і приватним особам, що працюють у Британії, вести справи з російськими державними пропагандистськими агентствами RT і Sputnik, а також ключовими фігурами в цих організаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виродок, ти отримаєш сповна" - розвідка звернулася до генерала-рашиста, який бомбив Маріуполь

Серед інших пропагандистів, які потрапили під санкції - генеральний директор "Газпром-медіа" й колишній керівник Роскомнагляду Александр Жаров, генеральний директор RT Олкксій Ніколов, керівник Sputnik International Broadcasting Антон Анісімов.

22 березня стало відомо, що облогою українського Маріуполя керує особисто російський генерал-полковник, "улюбленець Путіна" Михайло Мізінцев.

Зараз ви читаєте новину «У Британії обклали санкціями пропагандистів Кремля та "маріупольського м'ясника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути