Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2009 12:07

Найближчими днями Україну заполонять дощі і тумани

Найближчими днями Україну заполонять дощі і тумани

У першій половині тижня в Україні утримається відносно тепла погода, а також пройдуть опади у вигляді дощу на більшій частині території. Місцями туман, на дорогах ожеледь. Середньодобова температура повітря складе від 0-5 градусів вночі до 1-6 тепла вдень. На півдні денна температура підніметься до 7-12 градусів зі знаком плюс.

У Києві завтра метеорологи обіцяють 0-5 вночі, 0-5 вдень, очікується дощ, місцями туман. У середу також пройде дощ. Вночі -2 - 3, вдень 0-5 градусів. У четвер можливий мокрий сніг. Вночі -3 - 2 градуси, денна температура повітря -1 - 4 градуси тепла. У Київській області завтра очікується дощ, туман. Температура - від 0-5 вночі до 0-5 вдень. Вітер південно-східний, 7м/с. На дорогах ожеледиця.

На сході завтра вночі 0-5, вдень 2-7, синоптики чекають дощ, місцями туман. У середу вночі 0-5 градусів, вдень 2-7 градусів, змінна хмарність, переважно сухо, туман. У четвер синоптики чекають змінну хмарність, без опадів. Температура -3 - 2 градуси вночі, -1 - 4 тепла вдень. Вітер південно-східний, 7м/с. Ожеледь.

На заході країни завтра вночі 0-5 градусів, вдень 2-7 градусів тепла, очікується дощ, туман. У середу також пройде дощ. Температура повітря вночі - близько 0-5 градусів, вдень 2-7 градусів тепла. У четвер вночі синоптики прогнозують температуру повітря в -2 - 3 градуси, вдень 1-6 градусів, пройде мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7м/с. На дорогах ожеледь.

На півдні 27 січня 1-6 градусів вночі, 5-10 тепла вдень. Синоптики прогнозують дощ, туман. У середу вночі 1-6, вдень 7-12 градусів вище нуля. Осідання у вигляді дощу. У четвер також дощова погода. Вночі 1-6, вдень 7-12 вище нуля. Вітер південно-східний,7м/с. Місцями пориви до 15-20 м/с. На дорогах ожеледь.

У центральних регіонах найближчої ночі 0-5 градусів, вдень 1-6 градусів. Очікується дощ, місцями туман. У середу також пройдуть опади у вигляді дощу. Вночі 0-5, вдень 1-6 градусів. У четвер нічна температура становитиме -2 - 3 градуси, вдень 0-5 тепла, очікується дощ. Вітер південно-східний, 7м/с. ожеледиця, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Найближчими днями Україну заполонять дощі і тумани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути