середа, 26 жовтня 2011 08:34

В Австралії будівельник показав свої сідниці королеві Великобританії

В Австралії будівельник показав свої сідниці королеві Великобританії

Поліція висунула звинувачення австралійцю Ліаму Уоррінеру після того, як він показав свою оголену п'яту точку Єлизаветі II під час її королівського візиту до міста Брісбен.

Це видовище постало перед королевою Великобританії та її чоловіком герцогом Единбурзьким, коли вони їхали з аеропорту. Королівське подружжя збиралось відвідати Брісбен, щоб подивитись, як проходить реконструкція міста, що постраждало від сильної повені цього року.

За неофіційними даними, Ліам Уоррінер, 22-річний місцевий будівельник, оголив своє м'яке місце і вставив між сідницями прапор Австралії, поки біг за 45 метрів від автоколони.

Уоррінер сказав, що й королева, і герцог Единбурзький помахали йому рукою, побачивши, як він біжить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Єлизавета на вулиці просила грошей

Тим не менш, місцева влада не оцінила гумору молодої людини. Будівельнику винесли звинувачення в ексгібіціонізмі та порушенні громадського порядку, за що він повинен буде з'явитись перед судом у цю п'ятницю.

Звільнений під заставу Уоррінер зізнався, що до цього вчинку його підштовхнули товариші по роботі, які посперечались, що йому не вистачить сміливості оголитися перед королівськими особами.

"Так, я показав свою п'яту точку королеві ... Та не зважайте, всі ж бачили чиїсь сідниці. Ви весь час бачите їх по телевізору, ви бачите їх у кіно, і це не заборонено, зате показати їх королеві - це вже злочин",- виправдовується Уоррінер.

Зараз ви читаєте новину «В Австралії будівельник показав свої сідниці королеві Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути