Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2008 14:24

В Афганістані вибухнув замінований автомобіль

У вівторок на півдні Афганістану в провінції Кандагар був підірваний замінований автомобіль. В результаті вибуху одна людина загинула і троє отримали поранення. За даними поліції і свідченням очевидців, метою терористів був поліцейський автомобіль, не пострадавший під час вибуху.

В той же час, за даними агентства France Presse, що отримало інформацію від Міністерства внутрішніх справ Афганістану, вибуховий пристрій був приведений в дію терористом-смертником. Ці дані, проте, не були підтверджені поліцейськими, які працюють на місці злочину.

Нагадаємо, минулої неділі від 80 до 100 людей загинули, після того, як терорист-смертник вибухнув в натовпі глядачів на собачих боях. Наступного дня ще один смертник підірвав себе біля групи іноземних військових, внаслідок чого загинули, по різним даним, від 20 до 35 людей, більшість з яких були мирними жителями.

З моменту повалення уряду талібів в 2001 році жертвами терактів в Афганістані стали більше 11 тисяч людей, повідомляє агентство Reuters.

Зараз ви читаєте новину «В Афганістані вибухнув замінований автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути