середа, 24 грудня 2008 13:47

У аеропорту Хитроу заарештували п"яного пілота

У аеропорту Хитроу поліція заарештувала пілота, в організмі якого був перевищений рівень вмісту алкоголю, пише британське видання TheDailyMail. Представники органів правопорядку затримали 62-річного американця Майкла Харра за декілька хвилин до вильоту літака авіакомпанії JetAirways, яким він повинен був управляти.

Співробітники аеропорту відчули від пілота запах алкоголю і повідомили про це поліції. Пілот пройшов тест, який показав, що кількість спирту в його організмі перевищує допустимі норми. Поліція заявила, що Харр дуже п"яний для того, щоб управляти повітряним судном. Згідно з інформацією видання, пілотові загрожує звільнення.

Згідно з правилами авіаперевезень, компанії повинні відсторонювати фахівців з управління повітряним транспортом від польоту в тому випадку, якщо пройшло менше восьми годин з часу останнього вживання ними алкоголю. Співробітник JetAirways відзначив, що всі пілоти, що працюють в авіакомпанії, проходять тести за декілька годин до польоту, і в тому випадку, якщо аналізи дають позитивний результат, приймаються належні заходи.

На борту літака авіакомпанії JetAirways знаходилося 300 людей. Харр повинен був пілотувати "Боїнг-777", що вилітав в індійський Мумбаї (колишній Бомбей). Рейс вилетів до Індії з незначною затримкою.

Зараз ви читаєте новину «У аеропорту Хитроу заарештували п"яного пілота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути