четвер, 03 вересня 2020 15:20

Встановили учасників перестрілки під Києвом - серед них громадяни РФ

Встановили учасників перестрілки під Києвом - серед них громадяни РФ
Потерпілі, які звернулися до лікарні з пораненнями від співпраці зі слідством відмовилися. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Поліція встановила 22 учасника конфлікту зі стріляниною в місті Українка на Київщині, де 2 вересня в районі міського пляжу невідомі з рушницями влаштували перестрілку. Серед них є росіяни.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів, аналізу відеозаписів і показів свідків поліцейські встановили, що до вчинення хуліганських дій причетні 15 місцевих жителів і 7 приїжджих осіб зі столиці, в томі числі - і громадяни РФ. Наразі проведено 10 обшуків за встановленими адресами учасників інциденту", - йдеться в повідомленні.

Учасники конфлікту й персонал кафе "Де Бош", у якому вчора пролунало до 10 пострілів, зробили все можливе, аби приховати злочин: позбирали гільзи та намагалися змінити обстановку. Для отримання відео з камер спостереження поліцейським довелося провести невідкладний обшук і вилучили сервер.

Потерпілі, які звернулися до лікарні з пораненнями, від співпраці зі слідством відмовилися. Їхнім життям нічого не загрожує. Вирішується питання щодо оголошення підозри організаторам та учасникам конфлікту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічна перестрілка: троє іноземних студентів постраждали

Інцидент стався о 19:14. По свідченню очевидців, озброєна рушницями група людей стріляла в ресторані "Де Бош". Троє осіб отримали поранення. Один свідок розповів, що офіціанти закладу злякалися, а одна з них почала зсередини закривати верхні двері.

Зараз ви читаєте новину «Встановили учасників перестрілки під Києвом - серед них громадяни РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути