четвер, 24 березня 2022 18:56

Усіх зрадників України наздоженемо і помстимося - Арестович

Усіх зрадників України наздоженемо і помстимося - Арестович
За словами радника, зараз відбувається маленька репетиція того, що очікує противника через місяць Фото: прінт-скрін відео

Противник на багатьох напрямках не має ресурсів для того, щоб продовжувати наступ, повідомляють Генеральний штаб і Міністерство оборони Збройних сил України. Ворог стоїть практично на місці.

Про ситуацію щодо російського вторгнення на брифінгу розповів радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

"Зараз фронт фактично завмер. Противник має проблеми з матеріальним постачанням, паливом і боєприпасами й іншими видами матеріального забезпечення. Голі, босі окупанти. Єдине, де вони продовжують зосереджувати зусилля, - це напрямок на Ізюм, Мар'їнку, Маріуполь традиційно, і щось там возиться на правому березі Дніпра в районі Херсона. Але ми маємо сказати, що там фактично противник став в оборону", - сказав Арестович.

За словами радника, зараз відбувається маленька репетиція того, що очікує противника за місяць. Коли вони стоятимуть на місці, а потім "із ними трапляються різні вибухові наслідки, як сьогодні".

"За попередніми данними, наші захисники знищили передовий командний пункт 49-ї армії російської на півдні й великий десантний корабель, що перевозив, орієнтовно, 400 морських піхотинців, 20 танків і 45 БТР. Один раптово вибухнув у порту Бердянська, інший був пошкоджений. Як повідомляють воєнно-морські сили України, обидвома цими кораблями командували зрадники України, які зрадили народ України, нас із вами, й перейшли на російський бік ще 2014 року", - розповів Арестович.

Усіх, хто працював проти України у військовому, інформаційному плані, переходив на бік ворога, цим людям треба розуміти, що помста народу наздожене їх і за вісім років, і за 20 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генасамблея ООН своєю резолюцією закликала Росію припинити війну проти України

"Ви скоїли злочини, які не мають амністії й терміну давності", - додав він.

Знищений у порту біля Бердянська ворожий корабель "Орськ" міг перевозити до 20 танків, 45 БТРів і 400 десантників. Це величезна ціль, яка була вражена нашими військовими, заявила заступниця Міністра оборони Ганна Маляр. Самі ж росіяни пишуть, що "Орськ" входив до складу бригади десантних кораблів Кримської військово-морської бази.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «Усіх зрадників України наздоженемо і помстимося - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути