Ексклюзиви
середа, 25 липня 2007 13:05

Ющенко підписав догану Януковичу

Ющенко підписав догану Януковичу
Президент України Віктор Ющенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 20 липня про стан ліквідації наслідків аварії у Львівській області. Як повідомляє прес-служба глави держави, відповідний указ Ющенка підписав учора.

На засіданні 20 липня РНБО відзначила недоліки у функціонуванні єдиної держсистеми органів виконавчої влади з питань запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного й природного характеру, незабезпечення на належному рівні об"єктивного інформування громадськості.

РНБО відзначила, що останнім часом на залізничному транспорті надзвичайні ситуації трапляються все частіше, що свідчить про наявність загрозливої тенденції виникнення таких подій з наслідками, що набувають все більш негативного характеру.

Це засідання РНБО (20 липня) було виїзним і проходило в Криму. Цього ж дня Ющенко побував в Львівській області на місці аварії.

Крім іншого, РНБО доручила Генеральній прокуратурі та Кабінету міністрів знайти винуватців техногенної аварії у Львівській області й ухвалила рішення про створення агентства з розвитку оборонно-промислового комплексу країни, пише Корреспондент.net.
 

Зараз ви читаєте новину «Ющенко підписав догану Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути