Ексклюзиви
понеділок, 21 червня 2010 15:33

Помер віце-мер Одеси, який стріляв на сміттєзвалищі

Помер віце-мер Одеси, який стріляв на сміттєзвалищі

Помер заступник мера Одеси Вахтанг Убирія, що утримувався в одеській міській клінічній лікарні N3 в критичному стані під посиленим озброєним міліційним конвоєм. Про це повідомляє джерело в лікарні.

За інформацією "Народної правди", Ганна Бойчук пише, що віце-мер помер "не витримавши морального і фізичного тиску і переслідування з боку співробітників міліції".

"Вся провина за життя Вахтанга Шалвовича ляже незмивною ганьбою на тих корумпованих співробітників правоохоронних органів, які були учасниками подій в ГКБ N9, Приморському райсуді Одеси і не дивлячись на важкий стан зірвали його з-під крапельниць, насильно виволокли напівроздягненого з лікарні і ухвалили рішення помістити в ізолятор тимчасового утримання, не надавши при цьому необхідної медичної допомоги", - пише Бойчук.

В результаті таких дій, за її словами, здоров'я віце-мера з важкого перейшло в критичне і закінчилося летальним результатом.

У Головному управлінні МВС в Одесі не змогли прокоментувати інформацію. "Ніякої інформації поки не немає", - сказали там.

Нагадаємо, 11 червня в Одесі заявили про рейдерське захоплення сміттєвого полігону побутових відходів "Дальницькі кар'єри". Прибулий туди Убирія під час суперечки дістав пістолет і вистрілив в повітря. 12 червня міліція порушила кримінальну справу за фактом стрілянини, а 15 червня віце-мера, який був госпіталізований з інфарктом, узяли під варту.

Сам віце-мер пояснював, що прагнув "напоумити рейдерів, які загрожували йому, і привернути увагу міліції" і тому вистрілив в повітря з пістолета, на який є всі необхідні документи. 17 червня він був усунений від роботи на час розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Помер віце-мер Одеси, який стріляв на сміттєзвалищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути