Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 23:19

"Укрзалізницю" просять призначити додаткові потяги на Закарпаття через цвітіння сакури

"Укрзалізницю" просять призначити додаткові потяги на Закарпаття через цвітіння сакури
Закарпатська ОДА просить додаткові поїзди. Фото: akzent.zp.ua

Закарпатська облдержадміністрація попросила "Укрзалізницю" призначити додатковий поїзд "Київ - Ужгород" через цвітіння сакури.

Пропонується призначити додатковий поїзд на наступні вихідні (13 - 15 і 20 - 22 квітня), оскільки зараз практично всі квитки на поїзд з Києва до Ужгорода і в зворотному напрямку розпродані. Про це повідомляється на сайті ОДА.

"Маса людей, які захочуть відвідати Ужгород в середині квітня і помилуватися сакурами, просто не зможуть дістатися сюди поїздом. Багато українців вважають Закарпатті найкращим місцем для туризму в країні, а цвітіння сакури - це відмінний привід приїхати в Ужгород. Тому дуже сподіваємося, що" Укрзалізниця "не підведе", - заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні розквітли сакури

В Ужгороді в період цвітіння сакури, з 23 квітня до 2 травня, традиційно проходить "Сакура Фест". Декоративну японську вишню завезли до Ужгорода в 1923 році, зараз вона цвіте по всьому місту.

6 квітня у центрі Мукачева, що на Закарпатті, зацвіли перші цього року сакури. Диво-дерево уже встигло розпустити кілька квіток на площі Федорова. На двох деревах з'явилося по 3 рожеві квіточки. Одні вже розкрилися повністю, інші – ще в пуп'янках. На гіллях набубнявілись бруньки. Розпускаються зелені листочки.

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізницю" просять призначити додаткові потяги на Закарпаття через цвітіння сакури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути