субота, 02 червня 2012 14:41

"Укрзалізниця" поновила графік руху експресів Hyundai

"Укрзалізниця" поновила графік руху експресів Hyundai
Як запевняють в "Укрзалізниці", сьогодні о 18:15 в інший бік, із Києва до Харкова, у рейс відправиться вже потяг Hyundai. Фото: podrobnosti.ua

"Укрзалізниця" оперативно відреагувала на невиїзд "Українського експреса" з Харкова. Графік руху експресів уже поновлено.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Нагадаємо, сьогодні, 2 червня, через технічні неполадки замість електропоїзда "Український експрес" виробництва HYUNDAI ROTEM у рейс за маршрутом Харків-Київ відправився підмінний склад Південної залізниці.

"Незважаючи на форс-мажорні обставини, залізничники відреагували оперативно і чітко: сформований з електровоза ЧС-7 і нових вагонів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу потяг №161 відправився з Харкова, згідно з графіком, о 6-50", - йдеться в повідомленні відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий електропотяг Hyundai вже зламався і не вийшов із Харкова до Києва

Там також зазначають, що пасажирам принесені вибачення за доставлені незручності під час перевезення. А вже на шляху прямування поїзна бригада, стюарди через засоби гучномовного зв'язку передали всі необхідні роз'яснення по порядку повернення різниці вартості проїзду. Аналогічні оголошення для пасажирів прозвучали і на Центральному київському вокзалі. Пасажири доставлені до Києва підмінним складом з невеликим запізненням через необхідність зміни локомотива.

"Для зручності пасажирів і щоб уникнути черг по прибуттю рейсу №161 з Харкова всі 52 каси Центрального залізничного вокзалу Києва відкриті на перерахунок і повернення коштів пасажирам", - зауважили в "Укрзалізниці".

У відомстві також повідомили, що для перерахунку вартості квитка і повернення різниці вартості проїзду пасажири цього рейсу можуть звернутися на станціях Харків, Полтава, Київ.

Уже сьогодні, 2 червня, о 18:15, із Києва до Харкова в рейс відправиться "Український експрес" виробництва Hyundai Rotem.

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізниця" поновила графік руху експресів Hyundai». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути