Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2013 15:39

Українських десантниць покажуть по японському телебаченню
7

Фото: Фото: Михайло Перков

До України завітала знімальна група з телеканалу ТV Токіо. У рамках передачі "Дивовижний світ" японські журналісти показують різні країни світу крізь призму незвичного. До прикладу, в Одесі знімали дівчину схожу на ляльку Барбі, побували на Чорнобильській АЕС, відзняли АН-225 "Мрія" – найбільший у світі літак виготовлений в Україні.

18 листопада відвідали 79 окрему аеромобільну бригаду десантних військ Збройних Сил України. Однією з головних героїнь майбутнього сюжету стала переможниця конкурсу краси "Міс десант – 2011" 23-річна Олена Кольчак. Після закінчення вишу дівчина працювала у бібліотеці. Однак їй це швидко набридло, тож вона пішла у десантники. Нині служить за контрактом. Японських журналістів цікавило, чому дівчина обрала для себе такий вид діяльності, наскільки важко залишатися привабливою жінкою, водночас будучи воїном-десантником, та як Олена опановує свою військову спеціальність.

Жінки-військовослужбовці бригади укладали парашути, виконували вправи на повітряно-десантному комплексі, розбирали і збирали автомати, відпрацьовували прийоми рукопашного бою. Сюжет про миколаївських десантниць незабаром вийде на національному японському телеканалі. Іноземним журналістам Хідекі Кодаіра та Хіроші Сакума дуже сподобалася наша країна.

"Гості були вражені красою українських жінок, про яку вони багато чули, але вважали цю інформацію дещо перебільшеною. Однак за тиждень перебування в нашій країні вони переконалися, що усе почуте – справжнісінька правда. Українські чоловіки здалися японцям сильними та мужніми. Ще телевізійників приємно вразила доброзичливість, з якою їх зустрічали скрізь, де б вони не з'являлися", - розповіла координатор проекту в Україні Анна Чорноус.

Наостанок японський оператор стрибнув з десантного тренажеру – так званого "крокодилу".

Зараз ви читаєте новину «Українських десантниць покажуть по японському телебаченню ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути