четвер, 04 листопада 2010 18:30

Українські зірки заспівали хіти Beatles (ФОТО)
16

3 жовтня відбувся благодійний концерт присвячений 70-річчю Джона Ленона. Його організувало "Гала-радіо". Зібрані кошти підуть на допомогу дітям.

На подію завітали боксер Володимир Кличко, телеведучий Макс Неліпа з дружиною, співак Кіше. Ведучим вечора був Діджей Паша.

Концерт розпочався з виступу Гайтани із піснею "Sunday".

"Це була перша пісня, з якою я виступила на великій сцені у 15 років. Потім співала Бітлз в барі, заробляла грошенята", - сказала співачка.

Суперхіт "Let it be" співав соліст Бумбокс Андрій Хливнюк. Йому підспівували глядачі, а після виступу дівчина подарувала артисту червоні троянди.

Екс-соліст групи "Пара Нормальних" Іван Дорн виконав кілька пісень "Beatles" з дуетом "Алібі". Дівчата з'явилися на сцені в сукнях в стилі 60-х років із високими зачісками.

"Я Бітлів не дуже люблю. Мені більше сподобалось, як їхні пісні забацали "Алібі" і Дорн", - пожартував Кузьма Скрябін, який теж взяв участь в концерті.

Переможниця Євробачення Руслана заспівала ліричну пісню, під час якої спустилася в зал і танцювала повільний танець зі своїм чоловіком - Олександром Ксенофонтовим.

"У моїй пісні так багато слів. Ніяк не можу запам'ятати!", - поскаржився соліст "ТНМК" Фагот перед виходом на сцену.

Найбільше глядачі аплодували 8-річній Насті Петрик. Переможниця дитячої Нової хвилі-2010 заспівала "O, Darling". Після пісні люди аплодували стоячи протягом кількох хвилин.

На концерті також виступили Олександр Понамарьов, Gorchitsa, Альоша,Джамала та інші зірки. Завершився концерт виступом спеціального гостя - американського співака Рея Хортона. А фінальну пісню "Hey you to" зірки-учасники концерту співали разом. Всього за вечір пролунало 25 хітів "Beatles".

Нагадаємо, 9 жовтня Джону Ленону виповнилося би 70 років.

Gazeta.ua

Фото: Андрій Шматов

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки заспівали хіти Beatles (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути