середа, 13 січня 2016 12:41

Українська діаспора Америки купила квитки на концерт для бійців АТО

Українська діаспора Америки купила квитки на концерт для бійців АТО
Фото: СловоВолині

14 січня українська співачка американського походження Брія Блессінґ проведе у Львові концерт "Світло". 70 квитків викупила українська діаспора для бійців, сімей загиблих, а також людей з особливими потребами. Про це повідомляє Uapost.us.

"Долучилася до концерту діаспора в Америці і в Данії. Вони хотіли б прийти на концерт. Але оскільки не зможуть, то купили квитки, щоб ми роздавали їх іншим людям", – розповіла Брія.

В свою програму співачка відбирає пісні, які, на її думку, можуть змінити людей, що побачили лихо. На концерті зазвучать англомовні колядки: "Тиха ніч", "Земле радій", "Чи знала Ти, Маріє?". А також українські пісні. Вони лунатимуть під звуки гітари, з якою виконавиця минулого року об'їздила зону АТО, даючи концерти українським воїнам. Бійці залишили на музичному інструменті свої автографи.

"Тут багато надписів-побажань. Навіть номер телефону є. Але я ще не дзвонила за ним. Думала, може все ж таки треба набрати цього воїна. Запитати, як він? Ця гітара – просто вже скарб. Люди кажуть: "Брія, ти вже можеш на аукціоні її продавати за великі гроші". А я кажу, що гроші – ніщо. Тут просто є автографи таких людей, яких вже немає в живих. Це безцінно. Я аж до смерті її берегтиму", – поділилася думками співачка.

Після концертів на сході Брія гастролювала Америкою і зібрала близько $50 тис. для українських бійців.

Нагадаємо, українська громада в американському місті Чикаґо допомогла зібрати кошти на протезування пораненого бійця 30-ї механізованої бригади Олексія Кондратенка.

Зараз ви читаєте новину «Українська діаспора Америки купила квитки на концерт для бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути