вівторок, 25 листопада 2008 15:09

Україні обіцяють мокрий сніг та ожеледицю

Україні обіцяють мокрий сніг та ожеледицю

У найближчі дні в Україні йтиме мокрий сніг, температура – близько 0°. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

26 листопада в Україні хмарно з проясненнями. В західних та більшості північних областей вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень - від 3° морозу до 2° тепла; в Карпатах вночі - 6-11° морозу, вдень - 3-8° морозу. В центральних областях дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби - 0-5° тепла. На решті території дощ, в Криму місцями невеликий. Вітер південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі - 3-8° тепла, вдень - 7-12°, в Криму - до 16°.

27 листопада хмарно з проясненнями, у Приазов`ї, східній, а вночі і в південній частині дощ та мокрий сніг, на решті території без істотних опадів, лише у північних областях вдень місцями невеликий сніг. 28 листопада мінлива хмарність, без опадів. На дорогах країни, крім крайнього півдня, місцями ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура у південній та східній частині 27 листопада протягом доби - 0-5° тепла, в Криму - до 8° тепла, 28 листопада вночі - 0-5° морозу (на півдні Криму - 1-3° тепла), вдень - 1-6° тепла, на сході - до 1° морозу; на решті території вночі - 1-6° морозу (28 листопада на півночі - від 3° морозу до 1° тепла), вдень - від 1° морозу до 4° тепла; в Карпатах вночі - 6-11° морозу, вдень - 0-5° морозу.

29-30 листопада без опадів, лише вдень 29 листопада у західних областях, 30 листопада на Правобережжі невеликі опади. Температура вночі - від 2° тепла до 4° морозу (29 листопада у західних областях - 2-8° морозу), на півдні Криму - 3-5° тепла; вдень - 0-6° тепла, на крайньому півдні - 4-9°.

У Києві 26 листопада хмарно з проясненнями. Вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби близько 0°.

У Київській області хмарно з проясненнями. Вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

27 листопада хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг. 28 листопада мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно західний, 5-10 м/с. Температура вночі 27 листопада - 1-6° морозу, 28 листопада - від 3° морозу до 1° тепла; вдень - від 1° морозу до 4° тепла.

29 листопада без опадів, 30 листопада невеликі опади. Температура вночі - від 2° тепла до 3° морозу, вдень - 0-6° тепла, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Україні обіцяють мокрий сніг та ожеледицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути