вівторок, 13 квітня 2010 08:52

Україна поновила авіасполучення з Молдовою

Україна поновила авіасполучення з Молдовою

Авіакомпанія "Аеросвіт" поновлює перельоти по маршруту Київ - Кишинів з 20 квітня 2010 року.

"20 квітня 2010 року після тривалої перерви буде відновлено повітряне повідомлення між Україною і Республікою Молдова. Компанія "Аеросвіт - Українські авіалінії" отримала від авіаційний-транспортних властей Молдови дозвіл на виконання польотів по маршруту Київ-Кишинів-Київ", - сказано в повідомленні компанії.

Рейси виконуватимуться 4 рази в тиждень - по неділях, понеділках, вівторках і п"ятницях.

Як повідомлялося, раніше авіакомпанія перенесла відновлення авіарейсу Київ - Кишинів з 28 березня на 12 квітня через відсутність дозволу на виконання польотів від авіаційних властей Молдови.

До березня 2006 року аеросвіт виконував перельоти по даному маршруту спільно з авіакомпанією Tandem-Aero (Молдова), але 28 березня 2006 року молдавська авіакомпанія припинила виконання даних рейсів з комерційних причин.

29 березня 2006 року аеросвіт подала власну заявку на виконання перельотів, але авіаційні власті Молдови не затвердили розклад польотів, і авіакомпанія не змогла почати перельоти до Кишинева.

Аеросвіт є одним з найбільших українських авіаперевізників і на даний момент обслуговує більше 50 міжнародних повітряних ліній, включаючи 5 трансконтинентальних.

Нагадаємо, з 2 червня 2010 року буде відкрито нову авіалінію Львів-Донецьк, двічі на тиждень літаки "Боїнг-747" здійснюватимуть рейси між Львовом та Донецьком. Також планується відкрити рейс Львів-Москва.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Україна поновила авіасполучення з Молдовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути