неділя, 04 вересня 2022 19:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські прапори повертаються туди, де мають бути – Зеленський зробив заяву після ставки

Українські прапори повертаються туди, де мають бути – Зеленський зробив заяву після ставки
Президент Володимир Зеленський сьогодні зібрав ставку верховного головнокомандувача. ФОТО: ОП

Президент України Володимир Зеленський провів засідання ставки Верховного головнокомандувача. Йому доповідали про ситуацію на передовій.

Участь у засіданні взяли секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, міністр оборони Олексій Резніков і його заступник Ростислав Замлинський, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Генштабу ЗСУ Сергій Шаптала, командувач Нацгвардії Юрій Лебідь. Також були присутні міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр інфраструктури Олександр Кубраков і заступник керівника Офісу президента Роман Машовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові санкції проти РФ: Зеленський обговорив деталі з главою Єврокомісії

В онлайнрежимі до засідання ставки приєднувалися начальник ГУРу Кирило Буданов, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, командувачі військ оперативного командування "Південь" і "Захід" - Андрій Ковальчук і Сергій Літвінов відповідно.

"Вихідних на війні немає. Тримаємо постійний зв'язок з тими, хто на фронті. Подробиць не розповідатиму, але українські прапори повертаються туди, де мають бути по праву. А окупантам на нашій землі не місце", – зазначив Зеленський за результатами засідання ставки.

Сьогодні у Telegram-каналах поширювалася інформація про звільнення від окупантів селища Високопілля на Херсонщині. Зокрема, розповсюджувалася фотографія на якій українські воїни встановлювали над однією з будівель населеного пункту державний прапор. Однак фактичне офіційне підтвердження успіху ЗСУ надійшло лише під вечір - на своїй сторінці у Facebook заступник керівника ОП Кирило Тимошенко розмістив фото із підняттям прапору над лікарнею у Високопіллі.

Зараз ви читаєте новину «Українські прапори повертаються туди, де мають бути – Зеленський зробив заяву після ставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути