Ексклюзиви
середа, 02 лютого 2022 09:40

Українські артилеристи підігнали смертоносні "Урагани" до адмінмежі з окупованим Кримом
8

Поблизу адмінмежі з окупованим Росією Кримом підрозділи реактивної артилерії відпрацювали розгортання на вогневих позиціях і наведення на цілі умовного противника.

Про це повідомила пресслужба Збройних сил України.

Фото: ЗСУ

"Польові тренування зі злагодженості розрахунків реактивних систем залпового вогню "Ураган" пройшли в умовах, максимально наближених до бойових, неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим", - ідеться в повідомленні.

Під час навчань воїнів-реактивників підняли по тривозі. Ті швидко висунулися з району зосередження, здійснили марш, розгорнули вогневі позиції та навели на умовні цілі для їх подальшого ураження, повідомив командувач об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сформували кістяк підрозділів тероборони, зброї всім вистачить - командувач

"Навчання, за якими ми сьогодні спостерігали показали готовність українських військовослужбовців вчасно реагувати на будь-яку ситуацію, щоб захистити нашу країну та кожного її мешканця", - наголосив Наєв.

Він зазначив, що військові на високому рівні продемонстрували й дії з безпосереднього прикриття підрозділу з повітря засобами протиповітряної оборони під час нанесення вогневого ураження, а також прикриття димовою завісою в ході залишення вогневих позицій.

Раніше українські розвідники провели тренування зі стрільби на близькій відстані поблизу адміністративної межі із захопленим Кримом. За легендою, дорога була недосліджена, тому просувалися бійці максимально обережно. Також військові-розвідники відпрацювали наліт як ведення ближнього бою.

Зараз ви читаєте новину «Українські артилеристи підігнали смертоносні "Урагани" до адмінмежі з окупованим Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути