понеділок, 25 червня 2012 13:27

Українська молодь оздоровлюється екстримом

23 червня 2012 року за сприяння Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молоді регіони" відбулося святкування Міжнародного Дня молоді та відкриття екстрим-фестивалю "Free Games" в рамках відзначення Року спорту та здорового способу життя.

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", у день відкриття спортивно-музичного фестивалю екстремальних видів спорту "Free Games" на киян і гостей міста чекали показові виступи з роликового спорту та на лінійній канатній дорозі, вінч-парк, а також відкриті чемпіонати Києва з нетрадиційних видів спорту: армреслінгу, перетягування канату, гирьового спорту, дартсу, стрітболу, кільцевій канатній дорозі, памп-треку, стріт-воркауту, біг-джампінгу, фрірангу, болдерінгу, слеклайну, скімборду, міні-футболу, флорболу та пляжного волейболу.

Свої досягнення демонстрували близько 4 тисяч учасників і більше 30 громадських організацій, серед яких організації з неолімпійських видів спорту і скаутські групи.

На фестивалі були присутні народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.

А. Пінчук відзначив, що "на сьогоднішній день актуальним питанням лишається покращення здоров'я молоді. Здорова молодь – це запорука сильної нації. Тому дуже важливо організовувати та забезпечувати підтримку подібних спортивних змагань".

Зараз ви читаєте новину «Українська молодь оздоровлюється екстримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути