субота, 05 січня 2019 09:13

Українцям обіцяють "крижаний" тиждень

Українцям обіцяють "крижаний" тиждень
Українцям обіцяють холодний і крижаний тиждень. Фото - KEKC

В Україні у суботу, 5 січня, буде переважно без істотних опадів. Вдень 1-6° морозу, вночі температура знизиться до 9°, повідомили в в Українському гідрометцентрі.

"У західних, вночі і в східних областях помірний сніг, вдень в північних областях невеликий сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9°, у центральних областях та на півночі Лівобережжя до 12° морозу, вдень 1-6° морозу, на півдні країни близько 0°; в Карпатах вночі 10-15°, вдень 7-12° морозу", - йдеться у повідомленні.

У Києві 5 січня вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень 3-5° морозу.

6 січня в Україні невеликий, вночі в Карпатах, вдень у східних областях помірний сніг, у центральних областях без істотних опадів. Температура вночі 5-10°, у центральних областях та на сході країни до 13° морозу, вдень 3-8° морозу.

7 січня у східних областях, Карпатах та Криму невеликий сніг, на решті території без істотних опадів.На дорогах країни ожеледиця. Вітер східний, північно-східний 5-10 м/с. 7Вночі 9-14° морозу, вдень 6-11° морозу. В Карпатах вночі та вдень 12-17° морозу, в Криму 0-5° морозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах випало більше метра снігу: казкові фото і відео

У столичному регіоні 6 січня очікується невеликий сніг, Температура вночі 5-10°, вдень 3-8° морозу. 7 січня без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, північно-східний 5-10 м/с. Вночі 9-14°, вдень 6-11° морозу.

8- 9 січня в Україні буде переважно без опадів, лише вночі у вівторок в південних та східних областях, у середу на крайньому заході країни невеликий сніг. Температура вночі 9-15° морозу, в Карпатах, на півночі Лівобережжя,

Мокрий сніг та дощ ймовірний лише 11-13 січня на Правобережжі, а 14 січня у південній частині. Послаблення морозів вночі та вдень до 1-7° (на півдні та заході країни вдень до відлиги).

Найсильніші морози будуть в Україні з 6 по 12 лютого. Такі холоди говорять про те, що заморозків не буде у травні, каже народний синоптик Леонід Горбань. Але навесні можлива сильна спека, бездощів'я та сухі вітри, які видуватимуть вологу з ґрунту. Через це рік може бути неврожайний.

Зараз ви читаєте новину «Українцям обіцяють "крижаний" тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути