субота, 08 липня 2006 10:13

У Запоріжжі затримали групу фальшивомонетників

Співробітники Запорізького міськуправління боротьби з економічною злочинністю виявили групу, учасники якої спеціалізувалися на підробці грошових банкнот.

Як повідомили в Центрі суспільних зв"язків УМВС України в Запорізькій області, вийти на фальшивомонетників вдалося внаслідок опрацювання інформації про появу в Запоріжжі підроблених купюр номіналом 20, 50, 100 і 200 гривень.

Підробки використовувалися для придбання товарів народного споживання. Оперативники здійснили низку розшукових заходів, результатом яких стало виявлення та затримання злочинної групи з трьох запорожців, які займалися підробкою банкнот.

У ході обшуків в фальшивомонетників співробітники міліції вилучили підроблені купюри, комп"ютерну техніку, за допомогою якої виготовлялися фальшивки, і віддруковані заготовки підроблених купюр.

Відносно зловмисників порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 199 Кримінального кодексу України - "Виготовлення і збут підроблених грошей, здійснене за попередньою змовою групи осіб", що позбавлення волі від 5 до 10 років. Ведеться слідство, пишуть ПОДРОБНОСТИ.UA.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі затримали групу фальшивомонетників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути