Ексклюзиви
четвер, 27 липня 2006 15:29

У Запоріжжі вибухнув "Мерседес": загинула одна людина

У результаті вибуху "Мерседеса" 240Е в Запоріжжі загинула людина. Про це повідомили в Центрі громадських зв"язків УМВД України в Запорізькій області. Машина вибухнула сьогодні вранці у дворі одного з будинків.

- Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група виявила пошкоджений автомобіль "Мерседес", поряд з яким знаходився труп невідомого громадянина з тілесними ушкодженнями, - повідомили в Центрі громадських зв"язків.

Зараз правоохоронці встановлюють причину події і особу загиблого.

- Від вибуху спрацювала сигналізація на машинах, я вийшов на балкон і побачив хлопця, який тягнув на собі людину за будинок. Коли ми вибігли з під"їзду, і повернули за ріг, то побачили, що там у крові лежить чоловік, він ще щось бурмотів. До приїзду швидкої, десь через півгодини, потерпілий помер, - розповів очевидець події.

Вибуховою хвилею було розбито декілька вікон на першому поверсі 9-типоверхівки, поблизу якої стояв пошкоджений "Мерседес".

За інформацією компетентного джерела, власник машини - колишній житель Запоріжжя, який нині проживає у Криму. У Запоріжжі він гостював у своїх знайомих, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі вибухнув "Мерседес": загинула одна людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути