четвер, 22 квітня 2010 12:33

У Вінниці замінували міський суд (ФОТО)

О 9.09 год на номер "102" у Вінниці зателефонувала жінка, повідомила про можливе замінування приміщення суду по вул. Грушевського, 37.

"Жінка середніх років, це було чути по її голосу. Сказала, що її психічно неврівноважений сусід вихвалявся, що підірве приміщення суду. Вирахували, звідки здійснили дзвінок - вулиця Шршова, мікрорайон Замостя. На місце поїхали колеги з"ясовувати обставини", - розповіла Gazeta.ua Ірина Котова з міського управління міліції..

За лічені хвилини з будівлі почали евакуювати працівників та відвідувачів суду. Там розміщуються суди Замостянського, Староміського та Ленінського, Вишенського районів Вінниці. Загалом вивели понад 300 чоловік.

Правоохоронці перекрили прохід до будівлі з обох боків. Це завадило перехожим вільно рухатись. Суд знаходиться у сквері Козицького, який єднає одразу три виходи на інші центральні вулиці міста.

З кожною хвилиною до суду підходять люди, які у цей день мали з"явитися на судові засідання. Їм радять прийти після обіду.

"Ніхто вас лаяти не буде", - пояснив їм черговий міліціонер.

Судові службовці, поки триває перевірка приміщення, сидять в найближчих кафе, п"ють гарячі каву та чай. На вулиці зірвався сильний вітер, накрапає дощ.

До 12 години перевірка приміщення не закінчена.

фото: Аріна КАНТОНІСТОВА, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці замінували міський суд (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути