пʼятниця, 24 лютого 2012 17:08

У Вінниці з Днем захисника Вітчизни вітали з бронетранспортера
12

Фото: ФОТО: Аркадій ГВОЗДЄВ

У День захисника Вітчизни у Вінниці чоловіків вітали з БРДМ-2 (бойова розвідувальна-дозорна машина). Нестандартне свято городянам влаштували торгові комплекси "Омега", "Алі-Баба", мережі магазинів "Грош", "Рок-н-ролл", автозаправок "Велс" та підприємство "Поділля-залізобетон".

Військова техніка вирушила вулицями міста близько 17 год. Біля заправки "Велс" по вул. Київська, через велику музичну колонку увімкнули військові пісні часів Другої світової війни. Далі рушили до торговельного комплексу "Омега", що по вул. Скалецького.

"Це так бастують проти транспортної системи Гройсмана. Забрав маршрутки, то тепер бронетранспортери будуть їздити", - сміялися перехожі, саме цього дня у Вінниці за рішенням міськради припинили свою роботу маршрутні таксі.

"Круто! От це так поздоровили! Ніколи нічого подібного не бачили", - раділи чоловіки.

Бойову машину більшість перехожих фотографували та знімали на відео. 

"Звик, що на мого "зайчика" так реагують. Ще більше подобається, що всі з усмішкою. Придбав його рік тому. Коли перший раз виїхав, якраз у Вінницю завітав Литвин. Я виїжджаю з однієї з вулиць, а гаішник, як глянув,  навіть палка випала з його рук. Зупиняє, тільки й видавив з себе: "Ви куди?".  Його напарник виявився сміливішим. Підійшов, просить техпаспорт. Будь-ласка, от вони. А у інспекторів ще більше шок. Що робити, їде бойова машина з техпаспортом та ще й номерами. У мене все легально. БРДМ-2 купив після того, як в Україні дозволили купувати бойову техніку. Взяв також бронетранспортер БТР-60 "Чайка". Нині ремонтую його, влітку буду кататися", - розповідає власник техніки Сергій Побережнюк. 

Близько 18 год БРДМ зупинився навпроти магазину "Грош" по вул. 600-річчя Перемоги. Планували також поїхати до вул. Коцюбинського до торговельного комплексу "Алі-Баба", але зашкодила погода. Почав падати лапатий сніг. Вирішили не ризикувати рухатися у годину "пік"на бойовій машині.

Побережнюк здає свій БРДМ в оренду погодинно по 600 грн. Замовити можна за телефоном: 067 9434267.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці з Днем захисника Вітчизни вітали з бронетранспортера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути