Ексклюзиви
середа, 20 травня 2009 13:51

У Вальпургієву ніч на Лисій горі зарізали хлопця

У Вальпургієву ніч на Лисій горі зарізали хлопця

Жахливе вбивство сталося в ніч з 30 квітня на 1 травня на Лисій горі, де, як розповідають, збираються на шабаш відьми.

Навіть оперативники були шоковані від того, що трапилось - на тілі 18-річного Євгенія Артеменко нарахували 33 ножових поранення.

Двоє хлопців і одна дівчина вирішили, що відзначатимуть Вальпургієву ніч на Лисій горі, ще в квітні. Тому підготувалися ґрунтовно. Поставили намет, розпалили вогнище і почали смажити шашлики.

"Це жахливо, що люди приходять відпочивати в такі місця"

 Компанія запросила студента Національного університету ім. Тараса Шевченка Євгенія Артеменко, якому теж захотілося прогулятися в демонічну ніч по відомій горі. Хлопець захоплювався містикою, язичеством. Виглядав він дуже незвично: носив довге волосся і робив собі чорний манікюр.

"Випивши горілки, компанія почала сперечатися на містичні теми, - розповідає джерело в міліції. - Поступово дискусія втратила мирний характер і переросла в конфлікт. І тоді один з хлопців вихопив ніж і запропонував своїм друзям: давайте виріжемо цьому студентові серце! Не довго думаючи, вони накинулися на Женю і порізали його ножем до смерті.".

Потім молоді люди зіштовхнули тіло хлопця в западину за наметом і вляглися спати.

А вранці як ні в чому не бувало зібрали намет і пішли додому.

"У Вальпургієву ніч на Лисій горі відпочиває немало людей, - розповідає Володимир Поліщук, начальник ЦГЗ ГУ МВС столиці. - Нам вдалося розшукати свідків трагедії, і вони допомогли встановити осіб злочинців. Хлопці знаходяться зараз під вартою, а дівчина - на підписці про невиїзд. Після закінчення розслідування всі троє постануть перед судом".

"Думаю, компанія молодих людей могла просто піддатися силам Лисої гори і зробити те, чого ніколи б не зробила в іншому місці. Це жахливо, що люди приходять відпочивати в такі місця", - вважає екстрасенс Наталія Коваленко.


Вальпургієва ніч - з 30 квітня на 1 травня - найбільше з язичницьких свят, присвячений родючості. За легендами, в цю ніч проходить найбільший шабаш відьом: відьми сідають верхи на мітли і злітаються на гірські вершини, де влаштовують бенкети і танці з демонами, дияволом. У Києві вершиною, де проходить шабаш, вважається Лиса гора - історична місцевість на території Голосіївського району.

За матеріалом "Комсомольская правда" в Украине"

Зараз ви читаєте новину «У Вальпургієву ніч на Лисій горі зарізали хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути