четвер, 03 січня 2013 10:28

У тайському містечку поїзд ходить просто через базар
16

Фото: Фото: bigpicture.ru

У невеликому тайському селищі Самут Сонгкхрам, недалеко від Бангкока, знаходиться залізничний ринок. Це не ринок, де можна купити запчастини до поїздів, вагонів або самі вагони. Це звичайний ринок, на якому продаються тропічні фрукти та овочі, тут також повно сушених спецій, соусів і трав, свіжих морепродуктів та інших місцевих делікатесів. Кругом навіси, парасольки, мало місця, всі штовхаються. Але, крім інших атрибутів звичного ринку, прямо посеред ринку прокладені залізничні рейки, по яких ходить справжній поїзд.

Щойно лунає гучний гудок - ринок тут же оживає: покупці намагаються зійти зі шляху, а продавці - прибрати свої товари, розкладені прямо на рейках, і прибрати зі шляху саморобні навіси. Це дивне і незвичайне видовище, до якого звикли місцеві жителі - поїзд, що їде зі швидкістю в 24 км / год, практично проїжджає по розкладеним на землі фруктам і овочам, а продавці в цей час тримають підпірки своїх яток.

Зараз ви читаєте новину «У тайському містечку поїзд ходить просто через базар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути