Ексклюзиви
пʼятниця, 07 грудня 2007 10:56

У Швеції відкриють музей АВВА

У Швеції відкриють музей АВВА
Музей, присвячений знаменитій шведській групі ABBA, відкриється в Стокгольмі 3 червня 2009 року. За словами його засновника Ульфа Вестмана, він розташовуватиметься в самому центрі шведської столиці в чотириповерховій будівлі площею в 6500 квадратних метрів.

Як повідомив Вестман, на виставці можна буде побачити особисті речі членів ABBA - концертні костюми, інструменти, перші записи музикантів і багато чого ще. Згоду на створення музею дали всі члени знаменитою четвірки. Вони ж надали всі експонати.

До відкриття музею залишилося не більше ніж півтора роки, але його організатори вже випустили в продаж через Інтернет три тисячі прем"єрних пакетів, що дають право на участь в тижні відкриття музею з 3 по 7 червня 2009 року. Найдорожчий коштує близько 188 євро, найдешевший - приблизно 104 євро. У пакети включено багато знижок і, зокрема, відвідини музею в будь-який з прем"єрних днів. Продаж звичайних квитків у музей почнеться 13 березня 2008 року.

За зауваженням шведських журналістів музей АВВА може стати одним із найдорожчих в Стокгольмі. Дорослому відвідувачеві в розпал туристичного сезону за вхід доведеться заплатити майже 26 євро. Проте передбачається, що за рік новий музей в Стокгольмі відвідуватиме майже півмільйона людей.

Ульф Вестман не вважає ціну квитка дуже високою. "Адже ми пропонуємо справжнє інтерактивне спілкування, - говорить він і пояснює, що в музеї можна буде записати музику, заспівати і затанцювати. - Одним словом, відчути себе членом АВВА". РИА "Новости".

 

Зараз ви читаєте новину «У Швеції відкриють музей АВВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути