понеділок, 30 березня 2015 16:10

У суботу українці переживуть повне місячне затемнення

У суботу українці переживуть повне місячне затемнення

4 квітня спостерігатимемо друге затемнення у цьому році. На цей раз затемнення місяця. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"У суботу, 4 квітня, матимемо повне місячне затемнення, але українці не зможуть його спостерігати. Його буде видно в іншій половині півкулі, - говорить астролог. – Хоча це затемнення бачити не будемо, але відчуємо. Не варто приймати доленосні рішення. Виправити помилки не вдасться. Краще утриматися від побачення та родинних зібрань. Уникайте переїздів".

Найбільше це затемнення позначиться на людях, які за гороскопом Раки.

"Через затемнення місяця, яке є безпосередньо світилом Раків, на людей, що народилися під цим знаком, чекає багато уроків, - каже Олена Максимова. - Доведеться виправляти помилки і бути готовим приймати рішення і відповідати за свої вчинки. Може бути підірваним ваш авторитет у родині".

Також важко вестиметься керівникам.

"Багато хто з начальників може бути усунутий з посади, якщо не впорається з вимогами, які ставитиме життя, - каже Максимова. – Але не варто опускати руки. Креативні ідеї легко буде втілити у життя і на цьому вдасться гарно заробити".

Також через затемнення на цьому тижні не можна робити операції на очах.

"Є великий ризик осліпнути, - пояснює астролог. - Краще перенести будь-які операції, бо можлива втрата великої кількості крові. Загостряться фобії. Затемнення впливатиме на поведінку людей. Їм буде важко терпіти і керувати своїми емоції. Навіть виховані та стримані поводитимуться дивно. У цей період не намагайтеся щось кардинально змінити у житті. Будуть допущені помилки, які неможливо виправити".

За словами Максимової, у цьому році ми станемо свідками чотирьох затемнень.

"Повне сонячне ми вже пережили 20 березня, повне місячне припаде на 4 квітня. Часткове сонячне спостерігатимемо 13 вересня, ще одне повне місячне на нас чекає 28 вересня", - розповідає астролог.

Зараз ви читаєте новину «У суботу українці переживуть повне місячне затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути