середа, 22 жовтня 2008 11:30

У столиці затопило приватні будинки Голосіївського району

Через несправність колектора в столиці затопило приватні будинки.

Як повідомили в прес-службі пожежно-рятувальної служби Києва, повідомлення про те, що в Голосіївському районі столиці по вул. Квітки-Основ"яненко, 43 (приватний сектор) сталося затоплення житлових будинків, поступило в оперативно-диспетчерську службу Головного управління МНС України в м. Києві 21 жовтня 2008 року о 07:30. Вже через декілька хвилин столичні рятувальники були на місці події.

Причиною затоплення стало те, що з боку вул. Полковника Затєвахіна в Голосіївському лісі біля "Дідоровських" озер забився Мишоловський колектор. Як результат, переповнилися водою три озера - "Спортивне", "Дідоровка" і "Блакитне", вода яких і затопила певну територію приватного сектора. Також були частково подтоплені приватний будинок і 3 прибудинкових території.

Щоб ліквідовувати надзвичайну ситуацію, були задіяні пожежно-рятувальні підрозділи в кількості 29 чоловік з використанням 6 пожежних і спеціальних автомобілів. Нормальне функціонування колектора було відновлене о 10:30, але рятувальники відкачували воду на місці події до самого вечора.

Причина несправності міського колектора і розмір заподіяних збитків на даний момент встановлюються, повідомляє Magnolia-TV.com

Зараз ви читаєте новину «У столиці затопило приватні будинки Голосіївського району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути