Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2008 08:27

У США затримали 54 члени мафіозної сім"ї Гамбіно

 В четвер у  результаті об"єднаної операції ФБР і італійська поліція в США було затримано 54 представники клану Гамбіно, повідомляє агентство France Presse. Затриманим мафіозі, серед яких друга людина в сім"ї Гамбіно Доменіко Чефалу і радник сім"ї Джозеф Коррозо, пред"явлені звинувачення у вбивствах, рекеті, відмиванні грошей і шахрайстві.

Поліції, проте, не вдалося заарештувати голову сім"ї Гамбіно – Джона Д"Аміко, оскільки, за даними правоохоронних органів, він зараз у відпустці. За словами представника ФБР Девіда Шафера, ще 20 мафіозі було затримано в Палермо, на Сицилії. У цілому прокурори Палермо і Нью-Йорка видали 90 ордерів на арешт, повідомляє агентство.

Арешти стали результатом розслідування, яке тривало понад тридцять років, пише New York Post. На думку одного з джерел газети, "вся структура сім"ї Гамбіно зруйнована". Воно також заявив, що вважає цю  облаву найбільшою за останній час, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У США затримали 54 члени мафіозної сім"ї Гамбіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути