вівторок, 02 грудня 2008 12:50

У справі про вбивство мера Владикавказа затримано п"ять осіб

У Північній Осетії затримані особи, підозрювані в причетності до вбивства мера Владикавказа Віталія Караєва. Як повідомляє у вівторок, 2 грудня, РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах республіки, в цілому вдалося затримати п"ять осіб. В той же час, співбесідник агентства не уточнив, в чому конкретно підозрюються затримані.

У міліції повідомили також, що в рамках справи про вбивство Караєва вже проведено 70 обшуків.

Замах на мера Владикавказа був здійснений вранці 26 листопада 2008 року біля його будинку. Снайпер вистрілив в Караєва в той час, коли він сідав в автомобіль. Поранений чиновник був доставлений в лікарню, де і помер того ж дня.

Згідно основної версії, вбивство Караєва пов"язане з його комерційною діяльністю. В той же час, наступного дня після замаху на сайті "Кавказ-центру" було опубліковано заяву, в якій відповідальність за цей злочин узяла на себе якась організація під назвою "осетинський джамаат Катаїб аль Хоул". Автори звернення стверджували, що Караєв був убитий за те, що "ним було санкціоновано проведення цькування жінок в ісламському вбранні в громадських місцях".

Розслідуванням вбивства мера Владикавказа займається Слідчий комітет при прокуратурі (СКП) РФ.

Зараз ви читаєте новину «У справі про вбивство мера Владикавказа затримано п"ять осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути