понеділок, 11 січня 2010 13:49

У Сімферополі чиновники поцупили гроші на бродячих собак

У Сімферополі чиновники поцупили гроші на бродячих собак

Головне управління МВС у Криму викрило УМГ Сімферопольського міськвиконкому із закупівлі послуг з вилову бродячих і бездомних тварин у незаконному освоєнні бюджетних коштів, повідомила прес-служба кримської міліції.

У ході перевірки законності освоєння бюджетних коштів встановлено, що УМГ Сімферопольської міськради у 2009 році були проведені торги на закупівлю послуг "з вилову 1700 голів бродячих тварин, прийому 275 голів тварин від населення, приспання і знищення 1975 голів тварин", в яких брали участь ТОВ "Сімеко" і ФЛП "Мозгов І.Г.".

Як повідомляє прес-служба, за результатами відкритих торгів переможцем з найменшою ціною - 898 тис 538 грн. - визнано ТОВ "Сімеко". Крім того, в ході опитування учасників торгів встановлено, що ФЛП "Мозгов І.Г." на прохання представника ТОВ "Сімеко" участь в торгах брав формально. У тендерний комітет ФЛП "Мозгов І.Г." направляв тільки документи, що встановлювали право. Проте необхідну тендерну документацію від УМГ Сімферопольської міської ради не отримував і заявку на участь в торгах туди не направляв.

Також за даними МВС, підпису в тендерній пропозиції, кошторису витрат на виконання послуг з вилову тварин, заявки на участь в торгах виконані не Мозговим І.Г., а іншою особою.

Таким чином, підсумували в міліції, в ході проведеної позапланової ревізії в УМГ Сімферопольської міської ради з проведенням зустрічної звірки в ТОВ "Сімеко" працівниками КРУ в АР Крим встановлено, що посадові особи ТОВ "Сімеко" необґрунтовано отримали грошові кошти від УМГ Сімферопольської міської ради за роботу, яку вони не виконали.

За матеріалом proUA.com

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі чиновники поцупили гроші на бродячих собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути