Ексклюзиви
вівторок, 02 серпня 2011 13:34

У Швеції незнайомець приймав душ у чужому будинку

У Швеції незнайомець приймав душ у чужому будинку

Сім'я, що проживає в передмісті Гетеборга, виявила у ванній кімнаті свого будинку незнайомця, який приймав душ в одязі, пише The Local.

Інцидент стався вранці в неділю, 31 липня. Молоду людину в душовій кабіні виявили не відразу. Коли сім'я почула звуки води з душової кабіни, то всі вирішили, що миється хтось з їхніх рідних і не звернули особливої ??уваги на ранкову водну процедуру. Проте після кількох годин члени сім'ї почали турбуватися через те, що хтось знаходиться в душі й вирішили перевірити, як "ідуть справи" у ванній кімнаті.

Коли господарі будинку увійшли у ванну, вони побачили в душовій кабіні незнайого їм молодого чоловіка. Він стояв у душі в одязі, але без взуття. Свій вчинок пояснив бажанням прокинутись та підбадьоритись. Сім'я не зуміла домогтися від незваного гостя відповіді на питання про те, як саме він пробрався в будинок.

На місце події приїхала поліція, яка допомогла незнайомцю покинути чужий будинок. При цьому сім'я зі Швеції вирішила не писати на нього заяву до правоохоронних органів. На думку членів сім'ї, їх відвідувач виглядав цілком безпечно і навряд чи міг би зашкодити мешканцям будинку. 

Зараз ви читаєте новину «У Швеції незнайомець приймав душ у чужому будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути