понеділок, 30 травня 2016 04:33

У штабі Трампа заявили, що віце-президентом США може стати жінка

У штабі Трампа заявили, що віце-президентом США може стати жінка
politobzor.net

На посаду віце-президента США від Республіканської партії може бути висунуто жінку.

Про це телеканалу ABC News повідомив глава виборчого штабу мільярдера Дональда Трампа Пол Манафорт, передає "РБК-Україна".

За словами Манафорта, головним критерієм при виборі кандидата буде професіоналізм. Зараз у штабі розглядають кілька кандидатур, серед яких є й жінки, і представники національних меншин.

"Містер Трамп сказав, що йому потрібен віце-президент, який знає Вашингтон і може вести справи з Конгресом. Він сказав, що все вирішує кваліфікація кандидата, а не його стать або етнічна належність", – наголосив Манафорт.

Відзначимо, що Дональда Трампа неодноразово звинувачували в сексизмі. Раніше Манафорт заявляв, що скандальний республіканець навряд чи вибере собі напарником жінку або представника етнічної меншини.

Коли ведучий телеканалу нагадав йому про цю заяву, глава штабу повторив, що для Трампа головне – кваліфікація кандидата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сандерс звинуватив Трампа у патологічній брехні

Також Манафорт додав, що Трамп не збирається оголошувати про свій вибір до партійного з'їзду, який має відбутися в Клівленді (штат Огайо) 18-21 липня.

Нагадаємо, що 58-і президентські вибори пройдуть в США 8 листопада 2016 року. Попереднє голосування з добору кандидатів від Демократичної і Республіканської партій проводиться у форматі праймеріз в 36 штатах, кокусів – 14. Остаточно імена кандидатів будуть названі на партійних з'їздах, які відбудуться наприкінці літа. Наразі Дональд Трамп залишився єдиним кандидатом від республіканців.

Зараз ви читаєте новину «У штабі Трампа заявили, що віце-президентом США може стати жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути