вівторок, 07 липня 2009 12:50

У санаторії "Конвалія" отруїлося 22 дітей

У санаторії "Конвалія" отруїлося 22 дітей

У Львівській області з харчовим отруєнням госпіталізовано 22 дітей, які відпочивали в санаторії "Конвалія" у селі Станиля Дрогобицького району.

Як повідомив начальник прес-центру Головного управління МНС України у Львівській області Павло Василенко, дітей госпіталізовано протягом минулих діб і сьогодні вночі до інфекційного відділення Дрогобицької районної лікарні. Всім дітям поставлено діагноз "гостра кишкова інфекція".

За його словами, в лікарню потрапили діти у віці від 8 до 17 років, більшість з яких приїхали з міста Біла Церква Київської області. Стан дітей - середньої тяжкості.

У даний момент фахівці районної СЕС проводять обстеження дітей, на бактеріологічний аналіз взято 25 проб питної води та продуктів харчування, які вживали діти.

Проводиться обстеження інших дітей, які відпочивають у санаторії.

У зв"язку з отруєнням дітей влада Львівської області прийняла рішення про проведення перевірки у всіх дитячих таборах і санаторіях області, де відпочивають діти. Про це повідомила прес-секретар голови Львівської облдержадміністрації Ольга Кулик. За її словами, зараз готується відповідне розпорядження голови ОДА.

Як повідомлялося, 4 липня цього року відбулося масове харчове отруєння дітей з Києва, які відпочивали в санаторії Перлина Карпат Закарпатської області та потягом поверталися додому. Загалом було госпіталізовано 76 осіб.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Конвалія" отруїлося 22 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути