Ексклюзиви
субота, 30 червня 2007 12:10

У Росії вибрали "Міс-Москву-2007" (ФОТО)
5


У Москві вибрана найкрасивіша дівчина столиці. Цього року "Міс Москва" стала 23-річна Наталія Андрєєва. Головна несподіванка: красуня зізналася, що у неї вже є дитина.


Церемонія проходила в кіноконцертному залі "Пушкінський". Головну корону віддали Наталії Андрєєвой - референтові нафтової компанії і мамі 9-місячної Аліси. Крім цього, фіналістці подарували 100 тисяч рублів.


Окрім Наталії, в конкурсі взяли участь ще 29 дівчат. Перш ніж дійти безпосередньо до самої боротьби за титул на конкурсі, всі конкурсантки пройшли курс навчання в спеціальній Школі естетичного виховання.

Минулого року переможницею конкурсу "Міс Москва" стала 19-річна студентка юридичної академії Олександра Мазур. Конкурси на звання "міс" щорічно проводяться у всіх крупних містах Росії. Цей захід є сходинкою до національного конкурсу "Краса Росії", переможниця якого, у свою чергу, представляє країну на конкурсі "Міс світу", повідомляє Factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вибрали "Міс-Москву-2007" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути