середа, 21 вересня 2011 13:22

У Рівному обрали найкращу медсестру України

У м. Рівне на базі Рівненського державного базового медичного коледжу відбувся V Всеукраїнський конкурс фахової майстерності медичних сестер "Ескулап-професіонал". Рівненщину було обрано місцем проведення щорічного конкурсу в зв'язку із тим, що на минулорічному змаганні титул кращої медсестри України 2010 року здобула Вікторія Возбранюк, яка працює в Рівненській обласній дитячій лікарні.

На конкурс приїхали  найкращі медичні сестри з 24 областей України, де пройшли попередні регіональні конкурси. Вони показали свої знання та вміння з терапії, хірургії, педіатрії, а також відзначилися в різних номінаціях. Конкурс складався з випробовувань щодо практичних і теоретичних знань та творчої частини.

Переможницею конкурсу "Ескулап-професіонал" стала Олеся Демборинська, яка проживає в Тернопільській області. Відповідно наступного року конкурс пройде на Тернопільщині.

Саме для розвитку медсестринства в Україні та для підняття престижу професії медичної сестри Міністерством охорони здоров'я щорічно проводяться конкурси професійної майстерності, які вже стали традицією.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному обрали найкращу медсестру України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути