Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2007 14:33

У Рівному глухонімий таксист збив жінку і втік

21 грудня біля Покровського собору в Рівному водій легкового автомобіля наїхав на 67-річну жінку і, не надавши їй допомогу, втік з місця події.

Як з"ясувалося пізніше, пенсіонерка переходила дорогу у зоні нерегульованого пішохідного переходу. В цей час з боку автовокзалу їхав легковий автомобіль марки "ВАЗ". Збивши жінку, автомобіль виїхав на тротуар і, не зупиняючись, поїхав далі.

За допомогою свідків і базою даних автомобільних номерів співробітникам ДАІ вдалося встановити цей автомобіль. Він належав глухонімому таксистові. Вночі таку машину виявили на одній з вулиць міста, але із заміненим лобовим склом.

При огляді автомобіля експерти міліції виявили сліди крові на передній панелі зсередини і лівому передньому крилі. Водій, 49-річний рівненчанин, свою провину не заперечує, проте причину здійснення ДТП і своє зникнення відразу пояснити не зміг, оскільки на допиті йому був необхідний сурдоперекладач.

Потерпіла з переломом і забоєм голови знаходиться в травматологічному відділенні лікарні, автомобіль — на сецмайданчику  ДАІ, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному глухонімий таксист збив жінку і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути