Ексклюзиви
вівторок, 12 серпня 2008 12:59

У "місті самовбивць" вчинений 23-й суїцид за останніх 20 місяців

У Британському місті Бріджент (Уельс), яке преса називає "містом самовбивць", наклав на себе руки черговий місцевий житель. За даними газети The Daily Telegraph, це вже 23-й суїцид, здійснений в місті за останніх 20 місяців (починаючи з січня 2007 року). Всі загиблі - молоді хлопці і дівчата віком від 15 до 28 років.

Черговим самовбивцею став 23-річний Ріс Девіс, який наклав на себе руки 9 серпня. Наголошується, що він жив в тій же частині Бріджента, де і троє самовбивць, що наклали на себе руки в останні місяці.

Самогубства, про які йде мова, мають схожі риси. По-перше, всі загиблі повісилися, по-друге, зробили це без видимих причин. Рідні і близькі самовбивць говорять про них, як про життєрадісних людей, що не страждали депресіями і будували плани на майбутнє.

Поліція, що розслідує серію самогубств, не встановила зв"язку між всіма цими випадками і не знайшла в них кримінальної підоснови. За наявними даними, загиблі не були знайомі між собою.

Єдина версія, висунута поліцією, полягає в тому, що самовбивці були позв"язані через соціальні мережі в інтернеті. Проте ніяких доказів того, що молоді люди спілкувалися між собою і домовлялися зробити самогубства, знайдено не було, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «У "місті самовбивць" вчинений 23-й суїцид за останніх 20 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути