понеділок, 05 жовтня 2009 11:53

У продовженні повісті про Вінні Пуха з"явився новий персонаж

  Видра Лотті
Видра Лотті

Повість "Return to the Hundred Acre Wood" ("Повернення в Стоакровий ліс"), перше авторизоване продовження повістей Алана Олександра Мілна про ведмежа Вінні Пуха, офіційно надійшла в книжкові магазини США і Великої Британії 5 жовтня 2009 року. За даними The New York Times, американський тираж книги складає 300 тисяч екземплярів.

Головним сюрпризом повісті стала поява в ній нового персонажу - видри на ім"я Лотті. У блозі The New York Times наголошується, що видрі, яка відмінно грає в крикет, належить викупатися у ванні Крістофера Робіна, прийняти участь в створенні школи для жителів лісу, а також привнести в переважно чоловічу компанію друзів Пуха уявлення про етикет. Британець Девід Бенедіктус, автор книги, також злегка змінив характер ослика Іа-Іа, зробивши його енергійнішим і трохи менш уразливим, ніж у Мілна.

Книга складається з десяти розділів і десятків ілюстрацій, намальованих художником Марком Берджессом. Її публікація санкціонована фондом, що керує спадщиною Мілна і його ілюстратора Ернеста Шепарда. Оригінальні повісті Мілна про ведмежа були опубліковані в 1926 і 1928 роках, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У продовженні повісті про Вінні Пуха з"явився новий персонаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути