Ексклюзиви
середа, 26 листопада 2008 13:11

У Пентагоні заборонили "флешки"

У міністерстві оборони США ввели в дію тимчасову заборону на використання всіх типів змінних носіїв - від "флешок" до зовнішніх вінчестерів.

У Пентагоні заборонили, принаймні, на деякий час, використовувати флеш-накопичувачі, що викликане комп"ютерним вірусом, який нещодавно розповсюдився в мережі міністерства оборони США.

Офіційно даний факт не підтверджують, але, як стверджує джерело, всім співробітникам міністерства було розіслано повідомлення з новими обмежуючими правилами. Крім того, була організована масова конфіскація всіх "флешок", які міністерство видало своїм працівникам.

Немає жодних гарантій, що співробітникам взагалі повернуть накопичувачі. Також поки неясно, скільки продовжиться сама заборона.

Від офіційних осіб була отримана інформація, що вторгнення в систему міністерства оборони дійсно було виявлене, але дана атака не здійснила жодного негативного впливу на його роботу.

Відзначимо, величезна мережа Пентагону сканується і "щупаєтся на міцність" сторонніми щодня мільйони разів. Минулого року кібератака змусила тимчасово від"єднати від зовнішнього світу півтори тисячі комп"ютерів, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «У Пентагоні заборонили "флешки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути