субота, 02 лютого 2008 12:54

У неділю в Україні буде відносно тепло і без істотних опадів

В найближчі дні погоду України визначатиме відносно тепле і вологе повітря.

В неділю, 3 лютого, вночі в західних і північних областях, вдень на півночі Лівобережжя невеликий дощ і мокрий сніг, на решті території без істотних опадів. На півдні, в центральних і східних областях вночі, вранці місцями туман.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вночі в західній і північній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вночі від +3 до -2, на крайньому сході і заході до -5 морозу. Вдень 0-5 тепла, в південній частині і Закарпатті +4-9, у Криму до +12.

У Києві і області в неділю вночі невеликий дощ і мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря в Києві вночі +1-3, вдень +3-5.

За даними Центральної геофизичної обсерваторії в Києві 3 лютого найвища температура була +12,3 у 2002 році, найнижча -26,2 у 1956 році.

В понеділок, 4 лютого, в країні без опадів, лише в західних областях невеликий мокрий сніг і дощ. На дорогах, окрім південної частини, місцями ожеледиця. Вночі, вранці в Україні місцями туман. Вітер південний, в східних областях - східний, 7-12 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі -1-6, у східних областях до -8, вдень +1-6, у Карпатах близько 0. У Криму і на півдні Одеської області вночі 0-5 тепла, вдень +4-9, на півдні Криму до +11.

У Києві і області в понеділок без опадів, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря в Києві вночі -2-4, вдень +3-5, по області вночі -1-6, вдень +1-6, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «У неділю в Україні буде відносно тепло і без істотних опадів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути