неділя, 02 травня 2010 16:01

У Львові хочуть зробити Бандеру "почесним громадянином міста"

У Львові хочуть зробити Бандеру "почесним громадянином міста"

Фракція "Реформи і порядок" у Львівській міські раді пропонує присвоїти Степанові Бандері звання "почесного громадянина міста". Із такою ініціативою на засіданні комісії міськради у справах відзнак виступив керівник фракції Олег Бас.

"Сьогодні в нашій країні скасовуються укази щодо присвоєння звання героя України Шухевичу, Бандері, щодо визнання УПА. І ми не можемо стояти осторонь цього, у нас повинна бути своя відповідна адекватна реакція., - заявив Олег Бас Gazeta.ua . - Тому наша фракція виступила з такою ініціативою. І, думаю, вже 8 травня на сесії міськради Бандера стане "почесним громадянином міста". Адже у Львові язик нікому не повернеться сказати щось про нього погане".

На зауваження, що Бандера не народився у Львові і за які заслуги перед містом йому нададуть це звання, депутат відповів: "Папа Римський Іван-Павло II теж не народився у Львові, був у нашому місті лише одного разу. Та, не зважаючи на те, він є "почесним громадянином Львова". То чому це звання не можна надати Бандері — нашому національному герою?".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові хочуть зробити Бандеру "почесним громадянином міста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути