Ексклюзиви
субота, 30 травня 2009 12:10

У Криму власник ресторану розчленував туриста із Росії

У Криму власник ресторану розчленував туриста із Росії

Міліція кримського курортного міста Євпаторія затримала власника ресторану, який підозрюється в звірячому вбивстві туриста з Росії. Розчленоване тіло мандрівника випадково знайшли українські моряки.

В Євпаторії стали відомі страшні подробиці загибелі туриста з Росії в селищі Новоозерне. Розчленований труп росіянина виявили моряки військово-морських сил України в травні 2009 року. Вони проводили вимір глибин напередодні військово-морських учень в акваторії Новоозерного і наткнулися на два мішки з людськими залишками.

Виявивши недалеко від берега пакети з розчленованим тілом чоловіка, військові моряки викликали міліцію, яка незабаром встановила особу вбитого. Ним виявився росіянин, зниклий за декілька днів до цього в Новоозерному.

За словами матері загиблого, її син купив квиток на потяг Євпаторія-Москва і повинен був вже виїхати з Криму до Росії.

Протягом двох діб співробітникам кримінального розшуку вдалося встановити підозрюваного у вбивстві. За версією слідства, злочин скоїв господар місцевого ресторану громадянин М. Затриманий вже частково визнав свою провину. За його словами, турист загинув через те, що дуже довго відпочивав у його закладі.

На цьому грунті виник конфлікт між господарем ресторану і відвідувачем, в результаті якого росіянин отримав черепномозкову травму і помер. Господар ресторану вирішив не повідомляти про загибель туриста з Росії в міліцію. Замість цього він розрубав труп на шматки, і заштовхав його в два мішки, які викинув у море. Зараз підозрюваний у вбивстві говорить слідчим про те, що туриста не вбивав, а, мовляв, він сам загинув, вдарившись під час падіння головою.

Втім, міліція з недовірою ставиться до зізнань затриманого. Річ у тому, що громадянин М. в середині 1990-х років був засуджений за захоплення заручниці в Євпаторії. У житловому будинку на вулиці Демишева він захопив у полон жінку, після чого відкрив вогонь з вікон по співробітникам міліції. Тоді тільки дивом уникнув смерті один з міліціонерів, який брав участь в звільненні заручниці. За цей злочин М. був засуджений до 12 років позбавлення волі. Відсидівши вісім років, він повернувся до Євпаторії, зайнявся бізнесом і, як тепер виявилось, "абсолютно випадково" убив і розчленував на шматки в своєму ресторані туриста з Росії.

За матеріалом Україна Кримінальна

Зараз ви читаєте новину «У Криму власник ресторану розчленував туриста із Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути