понеділок, 06 липня 2009 08:27

У Криму відбудеться кінофестиваль "Алые паруса"

У Криму відбудеться кінофестиваль "Алые паруса"
XVII Міжнародний дитячий кінофестиваль пройде у восьми найбільших населених пунктах Південного берега Криму з 6 по 12 липня.

З минулого року кінофестиваль називається "Алые паруса", повідомляє російський сайт "Кино-театр" з посиланням на дирекцію фестивалю.

Урочисте відкриття кіноогляду відбудеться в Ялті. У шоу буде задіяно не тільки найбільший зал Ялти "Ювілейний", але й набережна, і порт, куди пришвартується незвичайний казковий корабель з яскраво-червоними вітрилами.

"Таке грандіозне шоу пройде в Криму вперше. В день відкриття кінофестивалю "Алые паруса" 6 липня буде повністю перекрита набережна Ялти. Від місця швартування казкового корабля до "Ювілейного" прокладуть червону килимову доріжку. У шоу будуть використані унікальні піротехнічні спецефекти, барвисті феєрверки, новітні лазерні установки", - сказано в повідомленні.

Вітати дітей і гостей фестивалю будуть відомі російські та українські актори, представники російського, московського і кримського урядів.

У конкурсі беруть участь картини "Дванадцяте літо", "Безневинні створіння", "Обережно, діти!", "Спадкоємці" і "Перше кохання". Поза конкурсом юні глядачі подивляться датську комедію "Діти моєї сестри".

В рамках фестивалю пройдуть круглі столи з проблем дитячого кіно; майстер-класи знаменитих акторів і режисерів, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Криму відбудеться кінофестиваль "Алые паруса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути