Ексклюзиви
вівторок, 18 квітня 2006 18:01

У Криму вибухнув бензовоз

У Сімферополі на трасі зіткнулися бензовоз з самоскидом. Обидва автомобілі спалахнули миттєво. У результаті два чоловіки загинули, а також серйозно постраждав один пасажир.

У прес-службі ГУ МНС України в Криму розповіли, що в понеділок близько п"ятої вечора на трасі "Сімферополь-Євпаторія", перед поворотом на радгосп "Дзержинское", сталося страшне ДТП.

На швидкості повний бензовоз рухався в бік Сімферополя. Легкова машина, що їхала попереду, повертаючи, несподівано зупинилась. Щоб уникнути зіткнення, водій був змушений звернути на зустрічну смугу. Назустріч їхав самоскид ЗІЛ.

У результаті зіткнення машини одразу зайнялися. 35-річний водій бензовоза встиг вискочити. Він розповів, що в баку знаходилися 4 кубометри бензину. У нього горіло волосся на голові.

Трохи пізніше стався сильний вибух. Ударною хвилею двох людей відкинуло вбік.

Потерпілих (ними виявилися пасажири ЗІЛА) з опіками і різними травмами відвезли до лікарні. Водій самоскида загинув на місці. На місце виїхали 3 відділення пожежно-рятувальної служби, співробітники ДАІ, міліція і медики.

Рятувальники розповіли, що гасіння вкрай ускладнювалося тим, що бензовоз був повним. Пальне могло вибухнути в будь-який момент, крім того, температура навколо була така, що почала плавитися та іскрити контактна тролейбусна лінія. Від високої температури зайнявся навіть бігборд, що стояв поруч. Пожежа була ліквідована впродовж півгодини. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група ДАІ.

Траса, де сталося ДТП, веде до аеропорту, і є однією з найбільш напружених, повідомляє Ура-інформ.

Зараз ви читаєте новину «У Криму вибухнув бензовоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути