Ексклюзиви
понеділок, 11 серпня 2008 16:03

У Криму спалили портрети Саакашвілі і Гітлера

Близько 50 противників військових дій в Південній Осетії звинуватили президента Грузії Михайла Саакашвілі в агресії проти мирних жителів і спалили його фотографії на мітингу в Сімферополі.

"Ми починаємо серію масових акцій, яка доведе, що жителі Криму не розділяють офіційну позицію України по тому, що відбувається в Південній Осетії. Ми проти кривавої бійні, яка розв"язана агресивним режимом Саакашвілі", сказав один з організаторів мітингу, лідер громадської організації Національний фронт Севастополь-Крим-Росыя Сергій Шувайніков.

Учасники мітингу тримають транспаранти з гаслами "Припинити криваву бійню в Південній Осетії", "Саакашвілі! Кінчай війну!", розмахують прапорами Росії і Криму, перев"язані траурними стрічками. Присутні скандують: "Росія, ми з тобою", "Абхазія, Осетія, Крим", "Ганьба Саакашвілі".

Супротивники військових дій спалили декілька плакатів з розташованими попарно фотографіями Михайла Саакашвілі і Адольфа Гітлера.

"Якщо судити по десятках осетинських сіл, знищених за принципом "випаленої землі", то силові дії нинішнього грузинського режиму, встановленого "демократом" Саакашвілі, нічим не відрізняються від фашистських", говориться у заяві, яку прийняли учасники мітингу.

Як повідомлялося, в січні Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом закликів до порушення територіальної цілісності України представниками об"єднання Народний фронт Севастополь-Крим-Росія.


За матеріалами: Кореспондент.net Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Криму спалили портрети Саакашвілі і Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути