середа, 30 серпня 2006 11:05

У Криму підліток під час сварки зарізав батьків

У Красноперекопську 16-річний підліток під час сварки убив своїх батьків. У Центрі громадських зв"язків Головного управління МВС України в Криму повідомили, що подружжя знайшли мертвими у власній квартирі, - чоловіку і жінці було завдано численних ножових поранень.

- Слідчо-оперативна група була шокована жорстокістю розправи. На трупі чоловіка знайдені численні рани голови і колото-різані поранення тулуба, а на завершення йому перерізали горло. Його дружині завдали рубаного удару ззаду, а потім колото-різані поранення в тулуб спереду, - повідомляє кримська міліція.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів з`ясувалося, що 16-річний школяр почав зустрічатися з дівчиною і став пізно приходити додому, через що батько часто заводив з сином "чоловічу розмову", яка нерідко закінчувалася скандалом. Під час чергової такої розмови підліток за допомогою кухонного топірця і ножа убив батька, так само він розправився і зі своєю матір`ю.

Після різанини школяр інсценував пограбування, заховав знаряддя вбивства і викрадені речі - портмоне і мобільний телефон, а потім відправився в гості до сестри, яка проживає в тому ж мікрорайоні. Повернувшись вранці додому, підліток вдав, що злякався, і звернувся по допомогу до сусідів, які й викликали міліцію.

Порушено кримінальну справу за фактом подвійного вбивства, підліток зізнався у скоєному. Після затримання він був дуже здивований розторопністю правоохоронців, які, на його думку, "дуже швидко розвінчали таке майстерно створене ним надійне алібі", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Криму підліток під час сварки зарізав батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути